SELFEZ VOO en steun onze Rouches tegen KRC Genk !

21-08-20

Steun onze Rouches voor de wedstrijd tegen KRC Genk dankzij onze SELFEZ VOO applicatie.

 

Nu de competitie terug start, roepen onze partner VOO en Standard de Liège op, om jullie mooiste foto te nemen via SELFEZ VOO in de officiële Standard Applicatie en deze te delen op een groot scherm in het stadium. Afspraak telkens vanaf de middag voor de thuiswedstrijd om jullie mooiste selfies te nemen en te delen.

Je foto’s zullen getoond worden op het grote scherm en led boarding voor en tijdens de wedstrijden van onze Rouches te Sclessin. Je kan de foto’s ook delen via de sociale media Facebook en Twitter.

En het is nog niet alles : een selectie van de beste selfies zullen via onze Facebook en Instagram accounts gedeeld worden en dit net voor de aftrap.

 

De gebruiksaanwijzingen zijn zeer eenvoudig :

- Neem de dag (vanaf ’s middags) voor de thuiswedstrijd een selfie via de officiele Standard App  (Menu – SELFEZ VOO) en dit om de Rouches te steunen.

- kies een van de volgende opties :

*Deel je foto op het grote scherm (een selectie van de mooiste foto’s zal door ons gekozen worden).

*Stuur een postkaart naar een persoon naar keuze (een virtuele kaart die toch in werkelijkheid in de brievenbus van de gelukkige terecht komt) : VOO zal 100 kaarten per wedstrijd geven aan fans : de eerste zullen de beste zijn !

*Deel op Facekbook of Twitter.

 

Steun onze spelers op afstand en dit in afwachting om jullie opnieuw te mogen verwelkomen in de Hel van Sclessin.