Pronostikeer en probeer een abonnement te winnen voor het seizoen 2021-2022 !

29-09-20

Sinds enkele weken rolt de bal opnieuw in de Jupiler Pro League en voor Standard.

Dit seizoensbegin betekent ook dat de Pronostic Challenge Powered by Circus terug is er opnieuw mooie verrassingen voor de deur staan !

Om deel te nemen volstaat het om het hele seizoen de wedstrijden van de Rouches te voorspellen in de Standard Official App.

 

Hoe kan u punten winnen en één van de beste spelers worden ?

- afspraak in de Standard Official App.

- pronostikeer elke wedstrijd: u krijgt 5 punten voor deze actie.

- indien u de winnaar (of het gelijkspel) juist hebt, ontvangt u 25 extra punten.

- indien u de juiste score hebt voorspeld: 55 extra punten !

- en tenslotte, indien u op de juiste doelpuntenmakers hebben ingezet.... ontvangt u 15 extra punten per correcte doelpuntenmaker (opgepast: dit is enkel van toepassing indien de score ook juist is).

- beoordeel de wedstrijden: na iedere wedstrijd kan u punten geven aan de man van de match. Dit zal u 12 punten opleveren.

-doe mee aan de polls: indien we polls organiseren, aarzel niet om deze te beantwoorden... U ontvangt telkens 2 punten per deelname !

 

CIRCUS beloont u :

- De eerste 10 van de maandelijkse ranking ontvangen 2000 Coins via een unieke code die men zal kunnen gebruiken op www.circus.be. Deze code zal per mail opgestuurd worden binnen de 7 dagen na de laatste dag van de maand. Dit bedrag in Coins kan ook geruild worden voor diverse bons in de rubriek “Club” op de Circus-website (https://casino.circus.be/nl/circus-club). Daarbij zit ook onder meer een kortingsbon van 15€* die geldig is op de online webshop van Standard.

- De eerste 50 van de jaarlijkse ranking zullen op het einde van het seizoen uitgenodigd worden op een exclusief EVENT waarbij 3 gelukkigen onder hen kans zullen maken op een abonnement voor het seizoen 2021-2022, aangeboden door CIRCUS.

 

GO !

Verzamel zo veel mogelijk punten en eindig zo hoog mogelijk in onze maandelijkse en jaarlijkse ranking(s) !

Vanaf nu is het aan jullie… veel succes !

*Raadpleeg het reglement : https://standard.be/nl/wedstrijdreglement-standard-de-liege