Jean-Michel JAVAUX treedt toe tot de Raad van Bestuur van Standard

25-10-22

Jean-Michel JAVAUX voegt zich bij Steven W. PASKO (Oprichter & Managing Partner - 777 Partners), Josh WANDER (Oprichter & Managing Partner - 777 Partners) en Juan ARCINIEGAS (Managing Director - 777 Partners) in de Raad van Bestuur van Standard de Liège.

Hij heeft een masterdiploma Politieke wetenschappen en Internationale betrekkingen (met een specialisatie internationale politiek). De Luikse politieke en economische figuur is ook de huidige voorzitter van de Raad van Bestuur van het Luikse investeringsfonds Noshaq.

Jean-Michel is, net als zijn hele familie gedurende meerdere generaties, ook een zeer groot supporter van de Rouches. Hij is in het bijzonder zeer gehecht aan de opleiding en ontwikkeling van onze jonge spelers, aan de relaties met de supporters uit het hele land en aan de plaats van onze club in zijn sociaal-economische omgeving.

Onze club is erg trots om te zien dat een dergelijke persoonlijkheid met zo veel ervaring zich bij de Raad van Bestuur voegt om zijn lokale verankering te versterken.

 

JM1