Cainiao, officiële partner van de Rouches

27-10-21

Cainiao, de logistieke tak van Alibaba, gaat partnerschap aan met Standard Luik. Het logo van Cainiao zal zichtbaar zijn op de mouwen van de shirts van het mannelijke elftal en aan de voorkant van de shirts van de speelsters van Standard Femina. Het logistieke bedrijf dat gelegen is in Liège Airport wil op die manier zijn steun aan de Rouches en de hele supportersgemeenschap tonen. Een belangrijke stap voor deze speler in de cargotransport-sector die zijn activiteiten in België nog maar net heeft opgestart.

Cainiao heeft sinds het begin van zijn vestiging in Grâce-Hollogne een discrete maar sterke betrokkenheid getoond in het steunen van de lokale gemeenschappen. Ze hebben bijvoorbeeld medisch materiaal gedoneerd bij de uitbraak van de coronapandemie en een fonds opgericht om slachtoffers van de overstromingen in de regio te helpen. Dit nieuwe partnerschap tussen het bedrijf en Standard Luik toont duidelijk aan dat Cainiao zich nog meer wil inzetten voor de regio zoals de vele andere bedrijven die een belangrijke rol spelen in de lokale economie.

Het belangrijkste doel van het logistieke bedrijf is het opnemen van een actieve rol in het structureel ondersteunen van het sociale weefsel op de lange termijn. De nieuwe sponsor wil de supporters de nodige aandacht schenken en zal actief deelnemen aan de verschillende evenementen en steunacties die de Club organiseert.

We zijn enorm verheugd dat we als sponsor mogen deelnemen aan het sportieve leven in Luik. Wat is er beter dan voetbal, de teamsport bij uitstek en de ideale gelegenheid om samen te komen met familie en vrienden, om te tonen dat Cainiao een echte band heeft met België ? Ons bedrijf is nog maar net gestart met zijn activiteiten aan de luchthaven van Luik en wil meer mogelijkheden creëren voor de lokale handel om hun activiteiten uit te breiden naar de rest van de wereld. Standard is een duidelijk voorbeeld van onze wil om op de lange termijn als partner samen te werken om de regio en de rest van het land gevarieerde mogelijkheden te bieden op vlak van cargotransport.”, legt Zhijing Niu, CMO van Cainiao, uit.

Onze club is blij en trots dat we Cainiao mogen opnemen in de mooie familie van partners van Standard Luik en, met name, in de zeer gesloten kring van kledingsponsors naast VOO en Circus. De aanwezigheid van deze internationaal bekende partner op de mouwen bij de heren en aan de voorkant bij de dames zal van hen echte ambassadeurs en ambassadrices maken voor deze nieuwe economische speler in de Luikse regio die ook actief wil deelnemen aan het leven van onze club.“, voegt Alexandre Grosjean, CEO van Standard Luik, hier blij aan toe.

Cainiao zal niet alleen zichtbaar zijn op de speeloutfits - op de mouwen bij de heren, aan de voorkant bij de dames - maar ook rond het hoofdstadium en de trainingsvelden.

 

 

Media Contact :

Florence Muls

florence.muls@interelgroup.com

0032 486 410 805

 

Over Cainiao Smart Logistics Network :

Cainiao Smart Logistics Network ("Cainiao"), opgericht in 2013, is een technologiebedrijf en de logistieke tak van de Alibaba Group. Het kiest voor een collaboratieve benadering van logistiek met een innovatief en open dataplatform dat de efficiëntie en klantervaring voor alle belanghebbenden in de supply chain verbetert. Cainiao streeft Alibaba's missie na om overal zakelijke relaties te bevorderen, met als doel om overal in China binnen 24 uur te leveren, en wereldwijd binnen 72 uur.